11 dager igjen: sikre deg billett nå!

I det dette skrives er det 11 dager, 1 time og noen små minutter igjen til Rosenborg tar imot smågutta fra Drammen på det som forhåpentligvis er et tilnærmet fullsatt Lerkendal Stadion. Det er ikke hverdagskost at vi teller dagene til en vanlig seriekamp og går rundt med nervene i høyspenn så lenge før kampstart, men fotballferien har gjort hungeren etter fotball stor og det faktum at vi møter serielederen hjelper unektelig på.

De kommer hit med stor selvtillit, med trua på at de kan gjøre det helt store. At de ikke bare kan ta seriegull, men at de kan tukte selveste Rosenborg. På Lerkendal.  Foran 20,000 tilskuere. Når Rosenborg skal ta skrittene mot høstformen.  Glem det!   Vi skal hevne cupfinaletapet i 1991 (jævla, faens Odd helvetes Johnsen), at de kom foran oss i fjor, vi skal hevne den sure bussturen hjem fra Drammen. Vi skal møte i hopetall med høylytte, hevnlystne, hentente og heftig engasjerte trøndere. Vi skal ha 20,000 på stadion, 2500 på Øvre Øst av gærninger som synger, hopper, flagger og tar av. Vi skal ha 11 tapre helter på banen som løper til de ser megafonmannen med ljåen. Og vi skal ha seier. Tre poeng, forsterket målforskjell, innkappet forsprang. Vi skal legge oss så tett opp i ryggen på Strømsgodset at de kjenner karskDahls-ånden og kollapser.

Salget på stadion går foreløpig veldig bra, men på vår egen tribune er det litt rolig. Pr dags dato er det solgt 729 billetter på Øvre Øst. Det er skuffende. Nå vet vi at salget normalt tar seg opp sterkt den siste uken, men vi håper dere som ennå sitter på gjerdet nå får ut fingeren og bestiller. Ikke bare bidrar dere til å garantere full tribune og mye folk på stadion, dere sikrer dere billett. For selv om det er god plass nå viser erfaringen at dere fort blir stående uten. Flere har opplevd å drøye til siste liten pga noe rolig salg i starten og bli stående uten billett til slutt. Det vil dere ikke. Ikke denne kampen. Ikke når vi skal slakte Godset. Ikke når vi skal ta et stort skritt tilbake mot å klatre opp på tronen vår. Og bli der.

Vi har sammen med TT05 spikret underholdning til puben. Vi har spikret festen etterpå. Nå mangler det bare at DU gjør den del og kjøper din billett, så overlater vi den siste jobben til de 11 på banen. Og selvfølgelig til Perry og Bård som vi håper skal gjøre enda mer for å bevise at vi tok feil slik at vi til slutt må legge oss langflate.

Det er nå 11 dager og 42 minutter igjen til vi møter Godset. Heia Rosenborg!