Lønn!

Noen venter på å få sin lønn i himmelen. For oss er himmelen Lerkendal, men skal vi være ærlige må vi si at vi er mer kjent med å bruke lønna der enn å motta den, selv om vi utvilsomt er blitt belønnet med mange opplevelser. Det har nok hendt at vi har følt at utakk er verdenslønn, men det er vel ingen lønndom at supporterlivet for oss som regel har vært som lønnesirup på pannekaker, som månedlig lønnsøkning. Så får det være seg at vi enkelte sorte (blå) mandager har stengt oss inne i lønnkammeret og forbannet den som i det hele tatt oppfant sporten fotball.

Vi vet ikke om Rosenborg alltid vil lønne sine tro tjenere, men vi vet at i dag er lønningsdag for nesten halve Norge. Det betyr at det er veldig sannsynlig at du selv fikk lønning i dag. Din første transaksjon i dag bør være innkjøp av billett til kampen mot Godset som nå nærmer seg med stormskritt. Billetter kjøper du her.

Som vi antar at Biskop Lønning ville sagt det: Det er lønnsomt å være tidlig ute!

Det er ikke bare biskopen som vil ha deg på kamp. Per Ståle gir klar beskjed!