Tilskudd og andre donasjoner

Som alle vet er det snart cupfinale og vi skal være med. I den forbindelse skal det selvsagt være masse festivitas rundt omkring i husklynga innerst i Oslofjorden. NFF vil at finalen også skal være en fest for de to lags supporterne og ønsker at vi skal bidra til festen. De har de siste årene hatt tradisjon for å stille penger til disposisjon for tifogruppene til supporterklubbene. Det er jo hyggelig tenkt!

Men vi er av den oppfatning at tifo er noe supportere gjør for å støtte klubben sin, ikke noe en blir betalt for å gjøre. Vi vil gjerne bidra til stemningen på Ullevaal, også med visuelle virkemidler, men ønsker ikke at forbundet skal bidra til dette da vi føler det vil være et brudd med våre prinsipper og en svekkelse av vår troverdighet som uavhengige supportere å akseptere midler fra fotballforbundet. Vi kommer til å gå i dialog med NFF om praktisk gjennomføring av vårt opplegg for finalen, men vi ønsker at eventuell tifo på cupfinalen skal skje på våre premisser og være finansiert av egne supportere.

Vi takker for tilbudet, men Kjernen har i samråd med Tifo Trondheim blitt enige om at vi vil takke nei til disse midlene. Vi oppfordrer i stedet NFF til å donere pengene til barneavdelingen på St. Olavs Hospital.

Dette er formidlet til NFF og vi håper de følger opp dette! På forhånd takk.