Avsparkshelg hjemme

Sesongen åpna med ei møkkahelg i Skien. For å glemme den raskest mulig og komme på rett kjøl igjen kan dere umiddelbart begynne å se frem til neste helg. Da snur vi kjerringer som en gammel keeper en gang sa og serieåpner for alvor med #20000MotGodset.

Helga sparkes i gang med rabattert fast og flytende føde fredag på Three Lions. En eller annen, har vi skjønt, kommer for å si et eller annet. Sikkert noe fornuftig. Det kan du da ikke gå glipp av?

På lørdag er det kamp kl. 18.00. Du har kjøpt sesongkort, ikke sant? Flott. Da kommer du dit. Kjernenpøbben åpner kl. 15.00 og dit kommer du også. Fint. Da begynner det å nærme seg det vi kan kalle HELG med Caps Lock på.

Etter at du og 20 000 til har sett oss gruse Godset så er det nesten billigere å leske en sliten sangstrupe på Wildside enn å drikke et glass vann hjemme. Så da kommer du dit også. Vi satser på at det blir ei god helg.

Utfyllende detaljer om helga finner du på facebooken