10 gode grunner

Mye å følge med i nå for tida. Hektiske tider. Lorden har kjøpt seg hus, Helland har vondt både her og der, Stabæk borte til helga, 16. mai-fest mot Tromsø, cupkamp mot Tynset. Men ikke glem det viktigste da, dere. Selve jubileumskampen lørdag 20. mai. Vi har faktisk en ambisjon om å fylle Lerkendal på den kampen. Gjerne så fullt at det flyter over og tyter ut i hjørnene. 100-åringen Rosenborg fortjener fulle hus, 20 000 trøndere som feirer 100 år med trøkk, tæl og temperatur. Vi møter et allerede vettskremt Lillestrømlag som fortjener all den tyn vi kan få gitt dem. Sikre deg billett nå, den kjøper du her.

Vi har laget ei liste på 10 gode grunner til å komme på akkurat denne kampen. Vi teller ned til 100-årsdagen med å gi deg en god grunn hver dag. Den legges selvfølgelig ut klokka 19:17, så følg med.

Grunn nummer 1: Temperaturen

Mulig det blir like kaldt i været som i dag. Men i hjertene våre er det varmt. Glovarmt. I spillerne sine også. Slik har det alltid vært mot Lillestrøm. Vi spoler raskt tilbake til 12. oktober 1985 og seriefinalen over alle seriefinaler. Ved avspark hveser Roger Albertsen til en ung Gunnar Halle: «kjem du over midtstreken, drep eg deg». Slik temperatur vil du ikke gå glipp av.

Roger Albertsen (1957-2003), foto: digitaltmuseum.no/Norsk vasskraft- og industristadmuseum.