Supporternes mann på banen 2017

Supporternes mann på banen er på mange måter han som gjør det vi skulle ønske vi kunne gjøre selv. Han som går foran, identifiserer hva som er nødvendig for å lykkes, og utfører uten å nøle eller se seg tilbake.

Klart, for mange av oss ville den høyeste drømmen i verden være å score et avgjørende mål for Rosenborg foran Øvre Øst. Målscorerne får ofte mest oppmerksomhet og gjerne en større del av æren når man vinner. Men i enkelte andre idretter snakkes det om at der angrepsspillerne vinner kamper, er det forsvaret som vinner mesterskap. Det handler ikke om noe motsetningsforhold mellom de to lagdelene, men heller om en gjensidig avhengighet, om å fungere sammen som et lag, over en hel sesong, og aldri slutter å jobbe for klubbens suksess.

Vinneren er det mange av oss drømmer om å være. En kriger, en vinnerskalle, en hedersmann som vet hva som kreves og ikke slipper fokus på målsetningen et eneste sekund. En bauta som er like stolt over å kle seg i Rosenborgs farger som vi er stolte av å ha en slik spiller i klubben.

Gratulerer med seriemesterskap og kåringen som “Supporternes mann på banen” for 2017 – Tore Reginiussen!

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171