Supporternes mann på banen 2017

Supporternes mann på banen er på mange måter han som gjør det vi skulle ønske vi kunne gjøre selv. Han som går foran, identifiserer hva som er nødvendig for å lykkes, og utfører uten å nøle eller se seg tilbake.

Klart, for mange av oss ville den høyeste drømmen i verden være å score et avgjørende mål for Rosenborg foran Øvre Øst. Målscorerne får ofte mest oppmerksomhet og gjerne en større del av æren når man vinner. Men i enkelte andre idretter snakkes det om at der angrepsspillerne vinner kamper, er det forsvaret som vinner mesterskap. Det handler ikke om noe motsetningsforhold mellom de to lagdelene, men heller om en gjensidig avhengighet, om å fungere sammen som et lag, over en hel sesong, og aldri slutter å jobbe for klubbens suksess.

Vinneren er det mange av oss drømmer om å være. En kriger, en vinnerskalle, en hedersmann som vet hva som kreves og ikke slipper fokus på målsetningen et eneste sekund. En bauta som er like stolt over å kle seg i Rosenborgs farger som vi er stolte av å ha en slik spiller i klubben.

Gratulerer med seriemesterskap og kåringen som “Supporternes mann på banen” for 2017 – Tore Reginiussen!