Gniss tenner, det er seriestart!

Vi forbeholder oss retten til å glede oss. En hvit tornado er under oppbygging.

Svake resultater i treningskampene har fått tastatureksperter til å melde med versaler. Krisa er her før ett eneste minutt av Eliteserien er spilt. Og det er ikke måte på hvor langt ned vi tippes.

Som supportere skal vi gi det nye trenerteamet en sjanse. La oss likevel være tydelige: Dette er året en dårlig utvikling skal snu. Vi samler ikke på femteplasser.

Status er ellers som før på denne tiden av året: Banemester Anders Øien tryller med naturgresset på Lerkendal, som kåres til årets beste bane år etter år. Plastikklubbene kan bare misunnes oss helligdommen vår.

Gledelig er det også å se at Dorsin har vært på jobb i vinter. Viktige brikker på laget har forlenget. Lokale, yngre spillere kjemper om plass på laget. Vi har forsterket med navn som ser solide ut, om de kan holde seg skadefrie. Og gamle helter er fortsatt med for en siste dans.

Ikke minst er det deilig å kunne være med å støtte og påvirke vår egen klubb og fotball når verden raser rundt oss. Vi ser nå hvor fordømt viktig det er med supportere som engasjerer seg og som kan styre utviklingen i fotballen. Sammen kan vi passe på at norsk fotball forblir slik vi elsker den: medlemsstyrt og for alle!

Best av alt er at vi i år kan kan innta Øvre øst med full styrke. Vi skal gjøre det vi er der for: Støtte laget vi elsker fram til seriegull. Hjertet vårt sier alltid Rosenborg. Det er vårt privilegium som supportere.

Så meld deg inn i Kjernen og kjøp sesongkort. Bli med på Øvre øst, bli med bortetur, bli med og støtt klubben vår mot seriegull nummer 27!

Gniss tenner, syng, flagg og hopp for Troillan, det er seriestart!