Bilde til AaFK borte

Sikkerhetsansvarlig i AaFK har orientert oss om at de i år vil kreve bildeidentifikasjon ved inngang på bortetribunen på Color Line stadion. Visse hoder har fått det for seg at det skal blusses ved hver tur til Ålesund og tar forholdsregler foran kampene i år.

Bilde vil tas av alle ved inngang på Color Line stadion, men for å unngå for store kødannelser er det anledning til å sende inn bilde på forhånd og man vil da kunne benytte en egen inngang på stadion og unngå kø. Kjernen-styret oppfordrer derfor om å sende inn bilde med navn og fødselsdato til i god tid før kampen. Mailene vil kun videresendes til sikkerhetsansvarlig i AaFK og slettes i etterkant.

Tur blir det uansett og det er slettes ikke for sent å melde seg på verken dags- eller overnattingstur. Minner for øvrig om at avreise på begge turene er kl. 08:00 lørdag og oppmøtested er som vanlig Lerkendal stadion.

Påmelding til Kjernens borteturer