Supporterne gir 30 000 kroner til barneavdelingen ved St. Olavs

For å skape liv, støy og farger til støtte for klubben.

For å bidra til en levende supporterkultur i Trondheim.

For å gi noe tilbake til klubben vår.

Dette korte avsnittet i Tifo Trondheim 05s manifest oppsummerer deres virksomhet kort og konsist. Nå har de også fått muligheten til å gi støtte til andre i vår kjære by som trenger det.

Kjernen har alltid hatt et utmerket samarbeid med TT05. For eventuelt uinnvidde, så er Tifo Trondheim rosenborgsupporternes uavhengige tifogruppe, utskilt fra Kjernen ved årsmøtet i 2005. Men uten blant annet TT05, ingen stemning på Øvre Øst vil vi si, på samme måte som stort sett alle i tifogruppa er medlemmer i Kjernen. Vi er avhengig av hverandre.

TT05 er en samling av mange av de som bruker mest tid på Rosenborg. De som lager sanger, maler banner, organiserer større tribunearrangement og planlegger aksjoner for å få flere på kamp. Dugnadene er åpne for alle som bryr seg om Rosenborg, så sleng deg gjerne med neste gang.

Alle store tribunearrangement på Øvre Øst er altså i tifogruppas regi. Da NFF kontaktet Kjernen med ønske om å gi 30 000 kroner i støtte til cupfinaletifoen i fjor var det naturlig å sende forespørselen direkte videre til tifogruppa. Men som det står i tifogruppas manifest; meningen med å lage tifo er å lage en gave fra supporterne til klubben. En gave fra de som bryr seg, laget på dugnad og kjærlighet.

Før cupfinalen takket vi nei til tilbudet om tifostønad fra NFF, samtidig oppfordet vi dem til å donere pengebeløpet til barneavdelingen ved St. Olavs hospital. Ettersom dette ikke var NFFs hensikt med pengene, så har ting tatt litt tid.

Men vi kan med glede meddele at Tifo Trondheim og Kjernen vil overrekke 30 000 kroner til barneavdelingen ved St. Olavs hospital i forbindelse med hjemmekampen mot Vålerengen, søndag 19. oktober.

Foto av den uforglemmelige lagbildetifoen fra cupfinalen 2013.
Foto av den uforglemmelige lagbildetifoen fra cupfinalen 2013.

Cupfinaletifo ble det uansett. Fra supporternes lommebok, fordi vi bryr oss.