Grunn nummer tre: Fugl på menyen

Vi fyller hundre. Det gjør også rundens motstander. Der stopper imidlertid også likhetene.

Foto: Tifo Trondheim.

Lillestrøm er klubben som er alt vi ikke vil være. Deres historie er kjip og destruktiv fotball, vår er artig og angrepsvillig. De kom med hvite dresser og svarte kofferter, vi med kjeledresser som var svarte etter å ha skrubbet køllageret på Brakka for at vi skulle få vårt eget klubbhus. De har en supporterklubb som ekskluderer alle som tenker annerledes, vi har takhøyde og inkluderer. De tror at Tom Lund er tidenes norske spiller, vi vet at det er Ivers.

Det var vel historisk sett skjebnebestemt at de skulle møte denne historiske kampen med Erlandsen og gorgene hans, mens vi spiller fremoverfotball i Nils Arnes ånd. De skal sikkert være «kompakte» og «tunge på dødball» som de alltid har vært, tipper vi. Dem om det. Vi har slått dem med pannebrasken til Sollied, med kryssermissilet til Brandy og med slegga til Stig Inge på Ullevaal. Nå skal vi ta den der forbanna rekorden de blærer seg med, så det kan bli stille en gang for alle. De teller sesonger de har fått lov til å være med, mens vi teller titler.

Vi har utspilt dem og jagd dem fra byen før. Nå skal vi fylle Lerkendal  og sørge for at det blir mange år før vi får besøk av dem igjen. Kamp og seier, det e vår skjebne.


Rosenborg – Lillestrøm, lørdag 20. mai klokka 15:30 på Lerkendal stadion. Billetter kjøpes her.

Kjernen har 1827 medlemmer
  • Vil du bli medlem? Meld deg inn her
Digitalt medlemskort i JOYN
  • Last ned appen JOYN for å få tilgang til ditt medlemskort
Gi Grasrotandelen din til Kjernen
  • Gjennom Grasrotandelen kan Kjernen motta 5 % av din spilleinnsats hos Norsk Tipping
  • Gi Grasrotandelen din til Kjernen ved å sende tekstmelding «grasrotandelen 983064035» til 2020, som er en kostnadsfri meldingstjeneste
Mer tifo? Støtt Tifo Trondheim
  • Alle donasjoner er velkommen, uansett størrelse!
  • Kontonummer: 0539.49.70486
  • Vipps-nummer: 19171